UITGESTELD : Start WEKELIJKSE fietstochten vanaf 7 april 2021

We gaan de lente weer inzetten met onze wekelijkse fietstochten van 15 à 30 km. Deze tochten gaan door elke woensdagavond en er wordt vertrokken aan het kerkplein om 19u. Onderweg wordt doorgaans een stop voorzien om de dorst te laven. De fietstochten zullen, onder begeleiding van Marc Van de Maele, geleidelijk worden opgebouwd vanaf vanaf 15 km in het begin tot 30 km op het einde van het seizoen

Locatie

SMETLEDE 9340 Smetlededorp 20 Veerleheem

Heb je nood aan een sportieve break midden in de werkweek of gewoon zin een avond gezellig en sportief in te vullen? Dan is de wekelijkse fietstocht een absolute aanrader! Leeftijd noch sportieve fitheid spelen een rol!

We gaan de lente weer inzetten met een nieuw fietsseizoen en dit met onze wekelijkse fietstochten van 15 à 30 km. Deze tochten gaan door elke woensdagavond en er wordt vertrokken aan het kerkplein om 19u.
Onderweg wordt doorgaans een stop voorzien om de dorst te laven en voor een gezellige babbel.
De fietstochten zullen, onder begeleiding van Marc Van de Maele, geleidelijk worden opgebouwd vanaf 15 km in het begin tot 30 km tegen het einde van het seizoen.
Deze gezinsfietstochten staan niet enkel open voor leden van de Gezinsbond maar ook voor niet-leden.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
12.00

Lid betalen 12 euro met verzekering, 2 euro zonder verzekering
Niet-leden betalen 15 euro met verzekering, 5 euro zonder verzekering.

Inschrijven

Inschrijven via deze link https://tinyurl.com/fietstochten

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten